کاهش گوشت در ایالات متحده باعث شده مردم گیاه خوار بشوند
نوشته شده توسط : moeinnamdar

کارگران به اندازه کافی در روز چهارشنبه به ترتیب با ۸۵ درصد و ۸۱ درصد از سطوح سال پیش به کشتارگاه‌ها آمریکایی بازگشتند. این یک جهش از اواخر آوریل است، زمانی که تولید هر گوشت با بیش از ۳۰ درصد کاهش یافت.
در حالی که افزایش هزینه به معنی محصول بیشتری برای grocers است، این بیماری همه‌گیر همچنان برای شروع غیر رسمی فصل تابستان با محدودیت‌هایی در مورد اجتماعات گروهی همچنان دست‌نخورده باقی مانده‌است.

دون Roose، رئیس سازمان کالاهای آمریکایی در لوا، در تماس تلفنی گفت: " این اولین باری است که رویداده‌ای اجتماعی و اجتماعی را امتحان کنید و ویژگی‌های گوشتی که به طور معمول انجام می‌دهید را نبینید.

طبق آمار وزارت کشاورزی ایالات‌متحده در روز چهارشنبه، قیمت عمده‌فروشی گوشت شش روز متوالی کاهش‌یافته و ۱۵ درصد از رکورد of دلار بوده‌است که بزرگ‌ترین افت این‌چنینی از سال ۲۰۱۱ بوده‌است.

 

قیمت گوشت در آمریکا



قیمت پو رک برای اولین بار در چهار روز بالا رفت اما هنوز ۱۸ درصد کم‌تر از ۵ دلار در هر ۱۰۰ پوند است. کاهش ۹ درصدی روز سه‌شنبه بزرگ‌ترین افت از سال ۲۰۱۷ است
Roose گفت که Grocers، چند هفته پیش، با عرضه تجهیزات کوچک‌تر و قیمت‌های بالاتر برای گوشت قرمز شروع به فروش proteins دیگر از جمله بوقلمون، غذاهای دریایی و گیاهی کرد در حالی که مصرف کنندگان به قیمت‌های بالاتر فشار می‌آوردند."



هزاران کارگر مزرعه گوشت را گرفتند و باعث شدند که بسیاری از بزرگ‌ترین کارخانه‌های گوشت ایالات‌متحده به هم نزدیک شوند. به خاطر کارگران بیمار و غیبت، احتمالا هفته‌ها یا ماه‌ها طول می‌کشد تا این گیاهان به ظرفیت کامل برسند.

در همین حال، نرخ کشتارگاه در کانادا نیز از پایین‌ترین سطح خود در چهار دهه بعد از بازگشایی اولین کارخانه گوشت گاو در رودخانه بالا، آلبرتا، در هفته اول ماه می، افزایش می‌یابد.

این کارخانه که حدود ۴۰ درصد ظرفیت فرآوری گوشت گاو را تشکیل می‌دهد، به مدت دو هفته پس از شیوع بیماری coronavirus که تقریبا نیمی از ۲،۰۰۰ کارگر ساختمان را آلوده کرده بود، یکی از بزرگ‌ترین مراکز در آمریکای شمالی، بسته شد.

طبق داده‌های from، تجزیه و تحلیل بازار انجمن Cattlemen کانادا، تنها زیر ۴۰ هزار تن در هفته ۹ ماه مه به پایان رسید، از ۲۴،۰۰۰ هفته پیش که کم‌ترین زمان از سال ۱۹۷۳ بود، که طبق داده‌های Canfax، بخش تحلیل بازار انجمن s کانادا بود.

برایان Perillat، یک تحلیلگر ارشد در Canfax، گفت: " به نظر می‌رسد که سلاطین گوشت با سرعت بیشتری در حال بالا بردن سرعت خود هستند و احشام در انتظار ذبح شدن هستند."





:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: